NortonLifeLock Norton 360 Premium – Elektronisk

325 kr.

Beskyt dine digitale skatte med sikkerhedssoftware fra NortonLifeLock Norton 360 Premium. Få omfattende beskyttelse og tryghed med ét enkelt produkt.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801296636876 Kategori:

NortonLifeLock Norton 360 Premium – Elektronisk er den ultimative beskyttelse til dit digitale liv. Med et års licensabonnement kan du nyde den højeste sikkerhed på op til 10 enheder, herunder Windows, Mac, Android og iOS.

Med Norton 360 Premium kan du surfe på nettet uden bekymringer. Den avancerede antivirusbeskyttelse holder skadelige trusler væk og sikrer, at din enhed er i sikre hænder. Du kan trygt downloade filer og åbne e-mails uden frygt for virusangreb.

Med 75 GB cloud-lagerplads kan du nemt sikkerhedskopiere og gemme dine vigtige filer. Så uanset om det er familiebilleder, arbejdsdokumenter eller vigtige filer, kan du altid være sikker på, at de er beskyttet og tilgængelige uanset hvor du er.

Med Norton 360 Premium får du også adgang til Attach, der hjælper dig med at forhindre e-mail-svindel og ondsindede vedhæftede filer. Du kan roligt åbne dine e-mails og vedhæftede filer uden frygt for at falde offer for phishing-angreb.

Norton 360 Premium tilbyder også en nem indrulleringsproces, der gør det enkelt at installere og aktivere produktet på dine enheder. Du får øjeblikkelig beskyttelse, uden besvær eller komplicerede procedurer.

Så lad ikke frygten for cybertrusler overskygge din digitale rejse. Med NortonLifeLock Norton 360 Premium – Elektronisk kan du leve dit liv fuldstændig uden bekymringer. Beskyt dig i dag og nyd ro i sindet, velvidende at Norton 360 Premium altid er der for at beskytte dig og din digitale verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NortonLifeLock Norton 360 Premium – Elektronisk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.