For at komme godt i gang med din udgave af BullGuard skal du installere det på din computer. I denne vejledning vil vi vise dig hvordan du gennemfører installationen.

Denne vejledning dækker installation af følgende produkter:

 

BullGuard Antivirus

BullGuard Internet Security

BullGuard Identity Protection

BullGuard Mobile Protection

 

Følg disse trin.

1. Du skal starte med at registrere din licensnøgle online først. Det skal du gøre ved at logge på din BullGuard konto. Klik på linket her for komme til din BullGuard konto.

 

https://www.bullguard.com/login

 

Indtast brugernavn og e-mailadresse, samt adgangskode til din BullGuard konto - klik herefter på knappen ”Login” og spring videre til punkt 3.

 

Hvis du har glemt din adgangskode, så kan du nulstille den ved at klikke på linket ”Forgot your password?” og følge instruktionerne til hvordan du nulstiller din kode.

 

Hvis du endnu ikke har en BullGuard konto, så skal du starte med at oprette én ved at klikke på den røde knap med teksten ”Create an account” og gå videre til punkt 2.

 

 

 

 

2. Udfyld samtlige felter i formularen og en selvvalgt adgangskode, som skal gentages for at blive bekræftet.

 

Sæt flueben i rubrikken ud for teksten ”I agree”.

 

Klik herefter på knappen ”Create Account” og vent på at din nye konto bliver oprettet. Du vil automatisk blive videresendt til kontosiden hvor du skal registrere din licens når din konto er oprettet.

 

 

3. Inden du forsætter med at registrere din licensnøgle, så har du mulighed for at ændre sproget på din konto til dansk, så du også automatisk får installeret dit BullGuard på dansk. Klik på den ”lille globus” i øverste højre hjørne af browser vinduet og vælg dansk i listen over mulige sprog.

 

 

 

 

4. Nu skal du registrere din BullGuard licensnøgle til din BullGuard konto. Indsæt licensnøglen som du finder i din kvitteringsmail i indtastningsfeltet og klik derefter på knappen ”Aktiver” til højre for feltet.

 

NB1: Hvis der er tale om en fornyelse af et abonnement, så vil den nye licens forlænge det nuværende abonnement med det antal dage licensen giver adgang til.

 

NB2: Hvis du modtager mere end én licens i din kvitteringsmail, så skal du registrere samtlige licenser for at få dækning til det samlede antal dage det bestilte abonnement indeholder.

 

NB3: Det er kun muligt at have et abonnement per produkt registreret til en BullGuard konto og det vil derfor være nødvendigt at oprette flere BullGuard konti, hvis der er behov for mere end et abonnement til at dække dine enheder.

 

 

 

5. Du har nu registreret din licensnøgle til din BullGuard konto og du kan nu se oplysninger vedrørende dit nye abonnement, som for eksempel antal dage, samt hvilket produkt licensen er registreret til. Hvis dit nye abonnement ikke er synligt på din BullGuard konto umiddelbart efter registreringen af licensen, så skal du blot logge af og på for at opdatere kontosiden.

 

6. Klik på linket herunder for at forsætte til installationsvejledningen:

 

Installation af BullGuard i Windows