Bruger du meget tid på at game, ved du, hvor frustrerende det kan være at blive afbrudt i et spil. Flere gamere kender sikkert til det fænomen, at spillet ikke kører som forventet, fordi dine processorer ikke helt samarbejder. Når det går ud over din spiloplevelse, begynder det at blive et problem. Vil du gerne løse dette frustrerende problem, kan du benytte dig af Game Booster fra BullGuard. Det er med til at give dig den rette beskyttelse mod trusler, mens du spiller, uden du behøver at gå på kompromis med din spiloplevelse.

 

Gamere har især brug for beskyttelse

Når du som gamer skal i gang med at spille, vil din computer kræve en hel del ressourcer fra processorerne allokeret til spillets ydeevne. Din computer vil typisk have begrænset ressourcer, når det kommer til at køre forskellige programmer på samme tid. De fleste spiller i dag online. Lige så snart du har en internetforbindelse, vil du typisk også have en form for beskyttelse, der sikrer din computer mod trusler fra internettet. Mens du spiller skal der selvfølgelig allokeres ressourcer til dit antivirusprogram. Det tager ressourcer væk fra dit spil, så det måske ikke kan køre 100 %.

 

Nogle gamere vælger at slå bestemte programmer fra, fx deres antivirus, da det sænker kvaliteten af deres spil. Det indebærer en vis risiko, når man gør dette. Du bliver meget mere modtagelig overfor onlinetrusler. Dette er derfor en farlig manøvre, når det kommer til sikkerheden på din computer. I værste tilfælde kan det ende med, at du bliver offer for et onlineangreb, mens du er beskæftiget med et spil. Du behøver dog ikke at gå på kompromis med hverken din computers sikkerhed eller din spiloplevelse.
Få en bedre spiloplevelse med den rette beskyttelse

Hvis du gerne vil få mest muligt ud af dit spil, samtidig med at du stadig er beskyttet, er det Game Booster, du har brug for. Med Game Booster kan du få den oplevelse, du forventer i spillet, da programmet sørger for at allokere så mange processorer som muligt til programmet. De programmer, der har behov for at køre i baggrunden, mens du spiller, vil blive isoleret til en bestemt processor, hvorimod de resterende processorer vil bruges til at køre dit spil.

 

Det giver dig en meget bedre spiloplevelse, da du ikke behøver at lade dig genere af forstyrrelser fra diverse programmer. Dit spil vil komme til at køre hurtigere og uden de tekniske fejl, der nogle gange kan forekomme, når ressourcerne allokeres andre steder hen.

 

Gamer Booster fungerer som et plugin til den beskyttelse, du allerede har til din computer. Har du i forvejen Premium Protection, Internet Security eller Antivirus fra BullGuard på din computer, kan du nemt få Game Booster som en tilføjelse til din beskyttelse mod onlinetrusler. Det giver dig de fordelagtige funktioner, du har behov for, når du skal spille. Game Booster er til dig, der vil have det bedste ud af dit spil og sikkerheden i orden.