De små praktiske håndterminaler er guld værd for en virksomhed. Den lille smarte enhed hjælper virksomheder med at holde fuldstændig styr på de mange detaljer, som er nødvendige at have et overblik over. Det gør dette lille stykke elektronik så meget nemmere for jer.

Den lille praktiske og stærke håndholdte computer kan fungere både sammen med Android og Windows, og du kan tilkøbe flere forskellige former for tilbehør, der målretter dens evner til at passer perfekt til netop din type af virksomhed.

Hvad kan en håndterminal holde styr på?

En håndterminal, eller en PDA, som den også kan kaldes, kan holde styr på mange typer af data. I sundhedssektoren vil den kunne lette arbejdet betydeligt ved hurtigt at kunne identificere en patient og vedkommendes data. På en byggeplads kan den fungere som et vigtigt notatredskab, og i en butik eller på et lager er den helt uundværlig i forhold til at tælle varer op eller få et overblik over, hvad der ligger på lageret.

Hvis flere medarbejdere er udstyret med en PDA, kan disse kommunikere med hinanden, sådan at data altid er opdateret. Det giver et virkelig effektivt redskab, som kan give større sikkerhed for, at arbejdet bliver udført bedst muligt uden for mange misforståelser.

Husk sikkerheden

Da der er tale om enheder, der er koblet til internettet og til virksomhedens hovedcomputer, så er det yderst vigtigt at tænke på sikkerheden. Især inden for sundhedssektoren er det ubetinget nødvendigt at have et totalt vandsikker it-sikkerhed. Alle online enheder kan hackes, også jeres.

Derfor bør I tænke på at få sikret jeres it-system forsvarligt lige fra starten. Her kan man ikke være for forsigtig. Tag de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i tide, og overlad gerne den del af virksomhedens drift til eksperter på det område. Betragt det som en nødvendig driftsomkostning.

Hvilken håndterminal skal man vælge?

Valget af håndterminal styres nok mest af, at den skal passe til det behov, I har i virksomheden. Det kommer dels an på, hvilken branche der er tale om og dels på, hvad og hvor meget den skal bruges til. I bør naturligvis vælge en model af høj kvalitet.

Hvis I for eksempel vælger en velegnet håndterminal fra firmaet Delfi, så kan I være sikker på, at kvaliteten er i orden. Kontakt gerne firmaet for god vejledning i forhold til hvilken model, der vil være bedst til netop jeres behov. Så er i godt dækket ind - også i forhold til, om maskinen også vil være egnet til den kommende elektroniske udvikling.

Det er også muligt hos Delfi at tegne en individuel serviceaftale. Sådan en aftale indebærer, at du i dit abonnement akut kan få repareret jeres enhed og eventuelt få udskiftet defekte dele. Det foregår hurtigt og effektivt, så I hurtigt kan komme videre med jeres arbejde.

Al teknologi kan jo af og til stå af eller blive slidt. I det tilfælde er det guld værd at have en god serviceaftale med et pålideligt firma som Delfi. Det er både effektivt og trygt.