Når du bor i en husstand, hvor I er en hel familie samlet under samme tag, bliver der sikkert brugt rigtig meget tid på internettet. I dag er det både store som små, der surfer på internettet og finder sjove eller spændende ting at udforske. De mange timer på internettet medfører dog også en vis risiko. Der findes nemlig mange forskellige trusler, som desværre kan angribe jeres netværk og computere.

 

Med BullGuard Premium Protection kan du beskytte din husstanden online. Det er den ultimative beskyttelse til jeres netværk og computere. Læs her, hvordan du kan beskytte din husstand med BullGuard Premium Protection.

 

De mange fordele ved at vælge BullGuard Premium Protection

Hos BullGuard har vi flere forskellige beskyttelsesløsninger, der kan bruges til at beskytte dig mod onlineangreb. Vil du gerne have det bedste af det bedste, hvor du har den højeste sikkerhed, er det BullGuard Premium Protection, du skal vælge. Dette er nemlig den fulde pakke, hvor du får alle fordelene med.

 

Når du vælger BullGuard Premium Protection, får du en løsning med alle fordelene. Denne løsning er til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med sikkerheden. Med denne pakkeløsning kan din familie sikkert begive sig rundt på internettet, uden du behøver at bekymre dig om vira, malware, phishing, spyware og mange andre former for onlineangreb, der kan give dig og din familie en rigtig kedelig oplevelse.

 

Den helt rigtige beskyttelse til hjemmenetværket

Når du vælger BullGuard Premium Protection, får du den bedste beskyttelse af dit netværk. En netværksscanner tjekker hele tiden dit hjemmenetværk for trusler. Det betyder, at dit netværk konstant er overvåget og giver dig besked, hvis der skulle være ubudne gæster. Derudover scanner den også alle de forbundne netværk til hjemmenetværket. Alt dette sker selvfølgelig døgnet rundt hele året rundt. Det er ikke noget, du skal bekymre dig om, da det sker helt automatisk.

 

Mange hjem er blevet mere teknologiske. Det vil sige, at digitale gadgets fylder mere og mere i danskernes hjem. Mange forskellige enheder i hjemmet kan nu kobles op på ens hjemmenetværk. Det kan udgøre en stor risiko for hackerangreb. Med hjemmenetværksscanning bliver alle de enheder, der er tilsluttet netværket, scannet. Dette gælder også tyverialarmer, termostater, højttalere og andre enheder, som I måtte have i hjemmet. Hjemmenetværksscanning er derfor en rigtig god metode til at beskytte sit netværk, og de enheder der er koblet på netværket.

 

Vær på forkant med næste generations beskyttelse

Malware er et udbredt problem, der bliver ved med at udvikle sig. Det er noget, man skal være på forkant med hele tiden, ellers bliver du pludselig indhentet af ubehagelige malware-trusler. Med BullGuard Premium Protection får du næste generations antimalware. Det betyder, at programmet hele tiden tænker proaktivt for at sikre dig mod malware.

 

Denne antimalware fungerer i tre forskellige lag. Det første lag sørger for at vise dig, hvilke websteder og programmer der er godkendte, og som ikke indebærer en risiko for malware. Det næste lag fungerer som en scanner, der hele tiden holder øje med koder og uregelmæssigheder, der kan være forbundet med malware. Det tredje lag udrydder malware. Lige så snart, der registreres malware, bliver disse låst og sat i karantæne. Dernæst bliver de neutraliseret for at sikre, at malwaren ikke når at gøre skade på dit netværk eller din computer.

 

Det nyeste ved denne næste generations antimalware er et adfærdsprogram. Programmet modtager løbende opdateringer, der forbedrer evnen til at registrere og eliminere de nyeste onlinetrusler.

 

 

Beskyt hele familien mod identitetstyveri

En trussel, der desværre er blevet mere og mere normal, er risikoen for identitetstyveri. Vi bruger flere og flere af vores personlige oplysninger på internettet, når vi fx skal købe noget, tjekke vores netbank eller noget helt andet. Vores personlige oplysninger kan nemt være spredt rundt til mange forskellige virksomheder, fordi vi har brugt dem til at registrere vores identitet med. Det betyder, at mange af vores personlige oplysninger florerer rundt på internettet i forskellige virksomheders databaser.

 

Dette indebærer truslen for at blive udsat for identitetstyveri. Hvis en virksomhed bliver hacket, kan dine personlige oplysninger pludselig havne i de forkerte hænder, hvor de bliver brugt til noget, du ikke har givet tilladelse til. Med BullGuard Premium Protection får du identitetsbeskyttelse med i løsningen. Dette indebærer, at et program døgnet rundt scanner internettet og dermed det mørke net for dine personlige oplysninger. Skulle de blive registreret, kan du hurtigt slå til for at undgå, at det ender med bedrageri eller i identitetstyveri af dine personlige oplysninger. Dette gælder for alle familiemedlemmernes personlige oplysninger.

 

Giv en bedre spiloplevelse til gameren i husstanden

Har du en gamer i din husstand, har du sikkert flere gang oplevet en frustration omkring kvaliteten af spillet, fordi for mange forskellige programmer har trukket på processorerne. Gamere fristes tit til at slå deres antivirus og lignende fra for at få mest muligt ud af deres spiloplevelse. Dette er dog en meget dårlig idé, da man er mere udsat for onlineangreb.

 

Med BullGuard Premium Protection får du Game Booster med. Game Booster fungerer ved at allokere alle baggrundsprogrammer til at køre med en specifik processor. Det giver mulighed for at allokere ressourcerne fra de resterende processorer til at køre spillet, der skal spilles. Det giver en meget bedre spiloplevelse, hvor du ikke konstant skal plages af nedbrud eller pop op-vinduer.

 

Med Game Booster får du den spiloplevelse, du forventer, uden du behøver ikke at gå på kompromis med sikkerheden på dit netværk eller din computer. Det kører, som det skal i baggrunden. Game Booster sikrer derfor, at du får det bedste fra begge verdener.

 

BullGuard Premium Protection er den ultimative løsning til dig og din husstand. Det er en pakkeløsning, der har det hele, når det kommer til beskyttelse af jeres netværk og andre enheder.