Der er kommet mere og mere fokus på sikkerheden online, hvilket er med god grund. Hver eneste dag bliver flere hundrede hacket, hvor de mister nogle af deres vigtigste personoplysninger. Dette er en tragisk samt uhyggelig situation, og det er bestemt en, du skal undgå, men hvordan gør du? Du skal have et sikkerhedsnet/antivirus i topklasse, som holder de fremmede langt væk, men hvilket skal du vælge? I denne anmeldelse kigger vi nærmere på NorthGuard og deres løsninger – måske er det lige noget for dig.

 

Et sikkerhedssystem til både Windows og Mac

NorthGuard er hurtigt blevet utrolig populært, og det skyldes ikke udelukkende kvaliteten af deres produkt, men det er også sket som følge af, at de tilbyder deres løsninger til de fleste computere. Det er ikke altid tilfældet, at antivirusprogrammer er kompatibelt med forskellige enheder, men det har NorthGuard en løsning på.


Når det er sagt, så skal det påpeges, at det ikke har betydet noget for kvaliteten. De har nemlig produkter, som er skræddersyet til alle computerejere. Du får et utrolig skarpt antivirusprogram, som nok skal holde alt malware samt alle vira væk fra din computer. Det hele kører automatisk, og du skal derfor ikke selv tænke over det. Ydermere skal det nævnes, at du i deres løsninger også får gennemgået din computers ydeevne, så den kommer til at køre, som var den helt ny. Du får selvfølgelig meget mere med, når du køber en pakke hos dem, men alt det kan du læse hos NorthGuard selv, hvor det hele står udspecificeret. Dog kan vi grundlæggende sige, at de tilbyder nogle af de bedste løsninger på markedet.

 

Stort fokus på kundeservice

Selvom deres produkt har et stort fokus, går de ikke på kompromis med den service, de yder til deres kunder. Alle deres programmer står på dansk, ligesom der er nogle simples guides til, hvordan de bliver installeret eller skal håndteres. Derudover kan de kontaktes 24 timer i døgnet på mail, telefon samt chatten, hvis du har spørgsmål. Og er det rigtig kritisk, kan de ved hjælp af fjernstyring overtage din computer og styre rundt på din computer, hvor de kan løse problemerne eller hjælpe med at installere produkterne, hvis det driller.

Deres kundeservice er altså i en klasse for sig.

 

NorthGuard bliver rost af brugerne

På baggrund af de to ovenstående elementer er det ikke nogen overraskelse, at brugerne er helt vilde med NorthGuard. På trustpilot har de over 1.000 anmeldelser, og alligevel formår de at have 5 stjerner. Der er altså ingen tvivl om, at vi her har at gøre med et produkt, der er i en klasse for sig.

Konklusionen er derfor også, at du trygt og sikkert kan bruge NorthGuard, når du vil surfe rundt på nettet uden den mindste bekymring. De har altid din ryg, og hvis der pludselig skulle opstå akutte problemer, er deres eksperter altid klar til at gribe ind og løse situationen, så du kan fortsætte din færden online.