Med det samme du benytter en internetforbindelse, er du i farezonen for at blive udsat for cyberkriminalitet i form af hackere og malware-infektioner. Eftersom teknologien har udviklet sig, har cyberkriminalitet også. I dag er den digitale kriminalitet tilnærmelsesvis en industri, hvor dybt professionelle hackere er i stand til at skyde gennem computeres forsvarsværker på udspekuleret vis og derved begå dybt grænseoverskridende, krænkende og brutal kriminalitet. 

 

Selvom de internet-kriminelle i særdeleshed har udviklet raffinerede metoder, har sikkerhedsfolk i ligeså høj grad fremmet mulighederne for den enkelte brugers beskyttelse med nye former for sikkerhed, fjernelse og reparation. I dag finder du således programmer, der udgør et seriøst sikkerhedshegn mod cyberkriminelle handlinger.

 

Onlineaktiviteter kan ende i personlig krise

Virus gør din forbindelse langsommere, leder bunkevis af reklamer din vej og fylder din inbox med spam – alle irriterende og hverdagsforstyrrende elementer. Følgerne af et cyberangreb kan også være mere end blot anmassende; et angreb på din forbindelse kan ende i personlige konsekvenser, der både koster dyrt på pungen og overskuddet.

 

Konsekvenserne af din tid på internettet kan være direkte fatale, hvis du falder i en sikkerhedsbrist og bliver offer for omfattende cyberkriminalitet. Ved en malware-infektion af omfattende grad kan dine personfølsomme oplysninger krænkes, dine forretningshemmeligheder videregives til ulovlige aktører, dine informationer videresælges til tredjeparter uden dit samtykke, og dine data kan krypteres af kryptolokkere, der vil kræve penge for at give dig dem tilbage.

 

Forebyggelse fremfor helbredelse

Din Windows-computer får en forstærket - nærmest immun - internetforbindelse med BullGuard Internet Security. Forebyggelse har til hver en tid været foretrækkeligt fremfor helbredelse. Det er lettere at undgå et virus- og hackerangreb, end det er at reparere computeren, genskabe filer og genetablere en sikker forbindelse efter, at ens computer er blevet overtaget af it-kriminelle.

 

En stærk kernebeskyttelse af din computer sparer dig fra ubehageligheder, ligesom det vil spare tid for dig, da du ikke skal bruge kræfter på at genskabe et sikkert privatliv på internettet uden hackere og malware.

 

Antivirusprogram skaber et sikkert internetmiljø

Internettet skal ikke fremstilles som værende en dødsfarlig jungle - men konsekvenserne kan være uoverskuelige, hvis ikke du og din forbindelse er væbnet tilstrækkeligt. For at forebygge at forbindelsen oplever ulovlig indtræden, har mange installeret et gratis antivirusprogram og måske etableret en firewall. Med den moderne, yderst udviklede cyberkriminalitet, må det desværre konkluderes, at selvom det er fine og fornuftige forsøg på at skabe online sikkerhed, så er det i praksis langt fra en helgardering - specielt hvis det er hjemmedesignet med online, gratisprogrammer, kan det være svært at overskue, hvad man præcist roder sig ud i, medmindre man er fagmand.

 

Den tilstrækkelige digitale sikkerhed kan bestå i et BullGuard-system, der med en række sikkerhedsfunktioner skaber et trygt internetmiljø. Programmet BullGuard Internet Security består naturligvis af en stærk antivirus motor, der sikrer brugeren mod mistænksomt og potentielt farligt software. Alt imens skaber programmet også en kraftig firewall, der opsporer netværksangreb.

 

Alle programmets funktioner bistår til en forbindelse, der på alle leder og fronter er stærkt udstyret og hele tiden væbner sig mod potentielle farer. Udover firewallen og antivirus-initiativerne holder programmet også forbindelsen stærk ved at indeholde en sårbarhedsscanner, der gør det tydeligt for brugeren, når applikationer skal opdateres. Derved opretholdes den digitale sikkerhed ved, at alle bestanddele er i fuld form - og derved også indeholder de respektive sikkerhedsinitiativer, der hyppigt tilføjes ved opdateringer.

Sikkerhed er for hele familien

BullGuard Internet Security skaber sikkerhed for hele familien. Med et abonnement får hele tre brugere en sikker forbindelse, hvor de trygt kan færdes uden at skulle frygte, at de ved at være uopmærksomme falder i en sikkerhedsbrist. Programmet gør op til tre enheder i stand til at være vagthund over for de cyberkriminelle farer, der desværre lurer ved de fleste af internettets gadehjørner.

 

Yderligere giver programmet også familien mulighed for at passe på hinanden. Med programmet kan forældre skabe et sikkert online miljø for deres børn. Programmet giver forældrene magt til at skabe et kontrolbart og trygt internet. 

 

Udover at skabe en mere beskyttet internetforbindelse resulterer baggrundsprogrammets yderligere funktioner også i en mere simpel og brugervenlig computer, ved at du slipper for at skulle bekymre dig om sikkerheden og placeringen af dine vitale filer.

 

Fremfor at skulle være opmærksom på at sikkerhedskopiere filer til eksterne, virtuelle programmer såsom Dropbox, OneDrive eller Google Drive, kan du, som bruger af programmet, blot læne dig afslappet tilbage med BullGuard Internet Security. Programmet sikkerhedskopierer automatisk dine filer i et fast interval. Yderligere er filerne i skyen også krypteret, sådan at de er bedst beskyttede.

 

At din forbindelse er i topform koster ikke på dens kræfter - tværtimod

BullGuard-programmet, trods det udfører et omfattende arbejde for at holde dit internet sikkert, tærer ikke på computerens kræfter - faktisk er det modsatte nærmere tilfældet. Når forbindelsen udsættes for digitale vira af forskellig art, koster det på computerens kræfter samt internetforbindelsens kapacitet. Små tillægsprogrammer og andet internetskabt støj som adblocks, reklameprogrammer såvel som digitale faciliteter gør din forbindelse mindre effektiv. BullGuard Internet Security har en række PC cleanup muligheder, der renser din forbindelse for irrelevante baggrundsprogrammer. Derudover kan du også med programmets hjælp prioritere en effektiv forøgelse af internetforbindelsens præstationer.

 

Mange, der er glade for at spille online, nyder at forbindelsens hastighed bliver hurtigere, når digital baggrundsstøj fjernes. For at hjælpe gamere til en endnu bedre internetbaseret spilleoplevelse har programmet også et kraftigt Game Booster modul, der præcist undersøger forbindelsen og derved hele dit system for at optimere din CPU ved at blokere unødvendige forstyrrelse.

 

Moderne forbrugere finder online sikkerhed essentielt

BullGuard Internet Security skaber en beskyttet internetforbindelse. Moderne internetbrugere er en kæmpe nuanceret gruppe med forskellige adfærdsmønstre - også online. Alligevel har de alle til fælles, at de ved at bruge internetforbindelsen udsætter sig selv for en potentiel fare, hvis de ikke er opmærksomme på at skabe et korrekt sikkerhedssystem.

 

Et sådant antivirusprogram og sikkerhedsgarant er BullGuard Internet Security. Yderligere giver programmet også fordele til andre behov, som internet-brugen givetvis har. Om det er gameren, der ønsker en lynhurtig forbindelse, eller den bekymrede forælder, der vil give sit barn den tryggeste oplevelse på internettet.