Derfor skal du vælge BullGuard

BullGuard er kendt for at skabe sikkerhed, når du færdes i den digitale verden. Vi er en af de førende inden for vores felt. Det er vi, fordi vi er passioneret omkring det, som vi laver. Vi sætter forbrugeren i første række, når det kommer til digital sikkerhed. Som forbruger kan der være mange farer ved at færdes digitalt og online. Den digitale verden er fyldt med fælder, der kan skabe en meget ubehagelig oplevelse enten med virus, hacking eller noget helt andet. Med BullGuard kan du trygt bevæge dig rundt i den digitale verden uden at skulle bekymre dig. Vi har sat vagter op på alle poster, for at du kan føle dig tryg.

 

Vi har den bedste beskyttelse til dig

BullGuard har flere forskellige løsninger, der kan løse dine digitale udfordringer, når det kommer til sikker færden på digitale medier. Det betyder, at du kan finde en løsning, der passer til dine behov.

 

Vores forskellige løsninger indebærer sikkerhed til alle de enheder, der kan kobles på internettet. Har I flere computere eller digitale enheder i hjemmet, kan det være en fordel med sikkerhed til flere enheder. Her kan du vælge imellem BullGuard Internet Security og BullGuard Premium Protection. Spiller du meget på en stationær computer, eller benytter du en stationær computer til arbejde, er sikkerhed til stationære computere det rette for dig. Her kan du benytte dig af BullGuard Antivirus. Til jeres mobile enheder i hjemmet har vi BullGuard Mobile Security, der kan give jer sikkerhed, selv når I er på farten.

 

Vil du gerne være helt sikker på, at dine personlige og økonomiske oplysninger er beskyttet, tilbyder vi BullGuard Identity Protection. Slutteligt er der mulighed for Dojo By BullGuard. Det sikrer alle dine wi-fi-enheder i hjemmet mod indtrængning. Uanset, hvilken form for beskyttelse du har brug for, finder du den helt rette løsning hos BullGuard.

 

Prisvindende beskyttelse fra BullGuard

Udover at BullGuard kan tilbyde dig en masse forskellige sikkerhedsløsninger, kan vi også garantere, at du er beskyttet. BullGuard er kåret som verdens bedste beskyttelse mod malware i 2017 af AV-Comparatives. Hos BullGuard bestræber vi os på at give den bedste digitale beskyttelse til forbrugerne. Dette gør vi ved hele tiden at følge med teknologien og være innovative på området for digital beskyttelse.

 

Når du vælger BullGuard, er din sikkerhed i top. Du vil være sikret mod hackere, virus, malware og andre former for onlinetrusler, der kan være yderst ubehagelige at stifte bekendtskab med. Vi mener, det skal være sikkert at færdes online. Vi vil derfor give dig den bedst mulige oplevelse, når du bevæger dig rundt i den digitale verden. Det betyder, at vi altid sørger for netop den type beskyttelse, du har brug for. Med prisvindende beskyttelse og forskellige løsninger finder du den helt rette beskyttelse til dit hjem. Du vil ikke fortryde at vælge digital beskyttelse fra BullGuard.