Regular price: 209.0000 DKK 209 In stock! Order now!

BullGuard Premium Protection 2019 - 3 enheder / 1 år

De fleste af os færdes på internettet hver eneste dag, og noget, vi kan komme til at glemme i farten, er vores egen sikkerhed. Samtidigt kan det godt være lidt svært at forstå vigtigheden af at sikre sin online færdsel, da det kan virke lidt fjernt.

Med BullGuard Premium Protection behøver man ikke længere at være bekymret for virus, malware, firewall-sikkerhed eller andre former for trusler mod din online sikkerhed. Samtidigt kan pakken også hjælpe dig med nogle optimeringer, som er helt særlige og kan være en stor hjælp. Pakken hjælper dig til en langt mere sikker navigering online, så du fremover vil kunne både browse, streame og downloade uden at skulle være bekymret for sikkerheden.


Hvordan fungerer antivirus-software, og hvorfor er det vigtigt?

De spørgsmål kan være rigtig gode at stille sig selv – og, ikke mindst, sin udbyder af antivirus-software. De softwareprogrammer, som skal sikre din sikkerhed, er bygget til at kunne forebygge, opfange og fjerne malware og andre trusler. Vi har efterhånden alle en hel del personlige oplysninger på nettet, og vi deler dem som aldrig før.

Når vi handler på nettet, kommunikerer og meget mere, så afgiver vi oplysninger om os selv. Helt generelt bliver vi jo nødt til at antage, at vores oplysninger bliver opbevaret korrekt og sikkert, men desværre vil der altid være nogle skumle mennesker, som synes, at de skal misbruge andres oplysninger. Derfor er antivirus vigtigt for at holde dig, dine personlige oplysninger og din elektronik i sikkerhed. Antivirussen vil kunne opfange trusler mod sikkerheden og sørge for at eventuelle trusler bliver elimineret, inden de når at udgøre en reel fare.

Hvis du vælger at køre uden et antivirusprogram, vil du ikke have andet end din mavefornemmelse at gå efter, og derfor vil du være i fare for at ende i en ærgerlig situation, hvor dine oplysninger kommer i forkerte hænder, eller hvor hackere får adgang til din computer og dine programmer. Desværre er der nemlig mange af disse trusler, som kan være svære, hvis ikke umulige, for det normale menneske at opfange.


Hvorfor vælge BullGuard fremfor gratis antivirus?

I dag vil man opleve, at mange browsere og computere tilbyder en eller anden form for gratis antivirus, som i mange tilfælde kan være indbyggede. De vil i de fleste tilfælde kunne advare dig og gøre dig opmærksom på eventuelle trusler. Der kan dog være nogle problemer med de gratis antivirusprogrammer. Først og fremmest må man som forbruger være opmærksom på, at de gratis programmer i mange tilfælde ikke er af lige så god kvalitet, som de programmer man betaler for.

Det kræver meget at udvikle en software, som gør det helt trygt og sikkert at navigere på internettet, og en god og kompetent software koster penge at udvikle såvel som videreudvikle og holde opdateret. Samtidigt vil du også kunne føle dig langt mere tryg ved den betalte antivirus-software, da de oftest dækker dig langt bedre og altid er up to date. Hos BullGuard har vi vundet flere priser for vores software. Hvis man vælger BullGuard, vil man således være garanteret, at man er et skridt foran de fleste trusler, og man vil derfor kunne færdes helt sikkert og bekymringsfrit på internettet.


Hvad gør BullGuard Premium Protection til det bedste valg?

BullGuard Premium Protection er en beskyttelse, som giver dig et af de bedste sikkerhedsniveauer. Hos BullGuard har vi vundet flere priser for vores produkter, og det er et tegn på, at vi udvikler produkter, som er bedre end de andre på markedet. Vi sørger for, at vi konstant forbedrer vores produkt, og denne konstante innovation er altafgørende for at sikre, at vores kunder kan færdes online uden at skulle have tankerne på sikkerhed – det har vi nemlig sørget for at have styr på for dem. Vi tilbyder samtidigt en komplet pakke, som giver dig beskyttelse i flere lag mod alle typer virus.

Det inkluderer selvfølgelig malware, ransomware og alle andre trusler, der måtte lure online. Udover de meget vigtige antivirusfunktioner, så får du tilmed lidt mere med i pakken, når du køber BullGuard Premium Protection. Det drejer sig hovedsageligt om nogle optimeringer, som kan gøre din brugeroplevelse af din computer langt bedre. Du kan for eksempel undgå pop-up vinduer, når du sidder og spiller computer.

Derudover tilbyder BullGuard også en hjemmenetværksscanner, som vil kunne sikre hele dit hjem. Udover det åbenlyse - din computer - kan scanneren køre med alt lige fra dine babyalarmer til dine højtalere og termostater. Mange hjem bliver mere og mere elektroniske, men desværre kan det medføre usikkerhed, når det hele bliver elektronisk. Derfor har BullGuard udviklet hjemmenetværksscanneren for at gøre det så sikkert som muligt at leve digitalt.


BullGuard Premium Protection gør alt for at give dig sikkerhed

Hovedpointen med BullGuard Premium Protection er at tilbyde en service, som sikrer dig mod virus og andre ubehagelige former for indtrængen i dit privatliv. Det er et brugervenligt system, som ganske simpelt gør det sikkert, nemt og endnu mere brugervenligt at tilgå alle de funktioner, som du allerede har i teknologien til hverdag.

Det er vigtigt, at man udelukkende oplever vores service som en hjælp, og derfor udvikler vi den specifikt til, at det enten skal være usynligt for dig som bruger, eller at den aktivt skal gøre det hele lidt nemmere for dig. BullGuard kommer derfor aldrig til at være i vejen, og den eneste ændring, som reelt set kommer til at ske i din hverdag, er, at din online færdsel vil være helt sikker fremover. Tryghed er nemlig det, som er allervigtigst.

Udover de fantastiske services, som du allerede nu kan nyde godt af, så kan du også være sikker på, at der lige nu sidder nogle dygtige udviklere hos BullGuard og udvikler den næste, lækre feature, som skal hjælpe dig og sørge for, at du føler dig endnu mere tryg, når du begår dig online. Det handler om at være et skridt foran.


Systemkrav

Du kan installere BullGuard på Windows- og Mac computere, samt på Android-baserede mobiltelefoner og tabletcomputere. Her kan du læse hvilke systemkrav som din computer eller mobiltelefon skal opfylde for at køre BullGuard:

- Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Mac OS X 10.11 og nyere udgaver
- Android version 4.0 og nyere

De tekniske krav til din computer for at køre BullGuard skal opfylde følgende:

- Intel eller AMD processor, ellers ingen specielle hastighedskrav
- 1 GB RAM hukommelse til Windows og 2 GB til Mac
- 500 MB harddiskplads er påkrævet

For at oprette din BullGuard konto og aktivere din licensnøgle til BullGuard skal du have en aktiv internetforbindelse.

Følgende sprog er understøttet af BullGuard:

Dansk, Engelsk, Svensk, Hollandsk, Tysk, Spansk, Norsk, Italiensk, Kinesisk, Arabisk og Vietnamesisk.

Levering direkte til din e-mail
209,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk

Producent: BullGuard

Antal licenser: 3 enheder

Varighed : 12

Platform: Windows, Mac, Android