Regular price: 119.0000 DKK 119 In stock! Order now!

BullGuard Internet Security 2020 - 3 enheder

Hver dag møder vi online trusler når vi surfer, downloader og ellers gør brug af vores elektroniske yndlingsredskaber. Både din computer og din smartphone er dermed naturlige mål for angreb, som sætter din sikkerhed på spil.

Heldigvis kan du allerede nu sikre dig selv og din familie med den næste generations beskyttelse mod malware. Det er nemt, det er simpelt og det er helt sikkert noget, du aldrig kommer til at fortryde. Hvis man gerne vil undgå at få problemer med virus og andre online trusler, så kan det kun anbefales at være på forkant. Det er nemlig meget nemmere at forebygge det, frem for først at behandle det når skaden er sket.


På forkant med fremtidens malware

Hos BullGuard ved vi, at vores fjender altid sidder og arbejder på at finde nye smuthuller i vores systemer. Derfor sidder vi også altid og udvikler vores systemer, så vi altid kan være helt sikre på, at vi til hver en tid er et skridt eller to foran vores fjender.

Derfor skal du heller ikke sidde og være bange for, om din BullGuard-software skulle være blevet forældet – vi sørger nemlig for, at den altid er helt og aldeles up to date. På den måde kan du slappe helt af og surfe videre uden den mindste bekymring.

Vi tilbyder en effektiv og alsidig antivirussoftware, som beskytter dig døgnet rundt. Vores konstante, innovative udvikling betyder, at du ikke blot er sikret i dag og i morgen, men også endnu længere ud i fremtiden. Sammen kan vi sørge for at være et skridt foran hackere og andre datatyve med hjælp fra næste generations beskyttelse mod malware og andre ubehagelige overraskelser.


Sårbarhedsscanneren, som beskytter

Noget af det smarte ved BullGuard Internet Security er, at programmet konstant scanner for at kunne finde truslerne, inden de når at gøre skade. En af de bærende dele af vores software er sårbarhedsscanneren, som arbejder døgnet rundt og altid er klar, når du sidder og surfer. Sårbarhedsscannerens hovedfunktion er at beskytte din computer. Det gør den ved at blokere for de eventuelle ”åbne døre”, som hackerne måtte kunne finde. Hvis den skulle finde nogle sårbare punkter, eksempelvis hvis du mangler en sikkerhedsopdatering eller har forbindelse til en usikker WiFi-forbindelse, så vil du straks få en advarsel.

Derudover forhindrer den også programmer, som potentielt set kan indeholde malware, fra at blive downloadet automatisk. Det bliver altid kontrolleret inden download, om programmerne og driverne har gyldige digitale signaturer.


Optimerer din computers ydeevne

En helt særlig ting, som gør BullGuard til meget mere end bare et antivirusprogram, er nogle ekstra features til din computer. Du får nemlig mulighed for at gøre brug af den fantastiske ‘Game Booster’. Game Booster er et program, som er fedt hvis du er glad for at spille computer, men som bestemt også kan bruges, hvis du ikke spiller så ofte.

Denne feature betyder, at du ikke længere behøver at vælge din computers ydeevne over sikkerheden. Du kan nemlig få et skudsikkert sikkerhedsprogram, som på samme tid hjælper på din computers ydeevne ved at optimere nogle af processerne. Det er effektivitet, som ikke kræver noget ekstra af dig.

Det er oven i købet noget, vi hos BullGuard arbejder på at få patenteret. Det er nemlig et unikt produkt, som vi har udviklet og sørger for at videreudvikle, så vi altid kan sikre, at vi har vores helt særlige og meget stærke produkt, som er noget andet, end det du ellers kan finde på markedet.


Firewall og sikkerhedskopiering

Vi har rigtig mange personlige data, som vi ofte bruger, når vi eksempelvis handler på internettet eller bruger vores konti på de sociale medier. Nogle af vores oplysninger deler vi frivilligt til parter, som vi har tiltro til – og det er der som udgangspunkt intet i vejen med. Et godt antivirusprogram kan dog være en god hjælp, hvis du gerne vil sikre, at der ikke er nogen, der får uberettiget adgang til dine personlige informationer.

En firewall sørger for at du er beskyttet i flere lag. Din BullGuard-firewall beskytter dig rigtig godt, og det, at den er bygget op i flere lag, betyder, at du får en ekstremt effektiv beskyttelse mod både malware og indtrængen. Samtidigt er det en firewall, som ikke kører tungt i drift, hvilket vil sige, at den kan køre, uden at du skal gå på kompromis med driften af dine andre programmer. Den giver dig således beskyttelse fra ende til anden - både før, under og efter du har downloadet diverse filer.

Du får også mulighed for at sikkerhedskopiere alt det data, du har liggende på din enhed. Det betyder, at du kan føle dig helt tryg, velvidende at alt dit data altid ligger sikkert i en cloud og dermed kan tilgås, selvom din enhed er blevet stjålet eller på anden vis blevet utilgængelig.


Sikkerhed til hele familien

Det handler om at passe på sig selv og dem, man holder af. Derfor kan du få en pakke, som dækker flere enheder, uden at du skal finde rundt i flere forskellige abonnementer. Ét abonnement kan sagtens dække alle i familien. BullGuards sikkerhedsservice fungerer nemlig både på dine Windows-systemer, dine Androids og dine Macs. Med dette fleksible og pligtopfyldende system kan både du og resten af familien surfe trygt og sikkert uden den mindste bekymring.

Derudover får du også forældrekontrol med i købet. Forældrekontrol giver dig mulighed for at blokere adgangen til de websteder, som ikke er egnet for børn, ligesom du kan sætte en begrænsning på, hvor meget tid dine børn kan bruge online. Det kan være et godt hjælpemiddel i denne tid, hvor vores børn bruger mere og mere tid online.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt BullGuard er noget for dig og din familie, så husk, at vi tilbyder en gratis prøveperiode. Det vil sige, at du får adgang til vores prøveversion - helt kvit og frit - i 60 dage, fordi vi ved, at du kommer til at elske den.


Systemkrav

Du kan installere BullGuard på Windows- og Mac computere, samt på Android-baserede mobiltelefoner og tabletcomputere. Her kan du læse hvilke systemkrav som din computer eller mobiltelefon skal opfylde for at køre BullGuard:

- Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Mac OS X 10.11 og nyere udgaver
- Android version 4.0 og nyere

De tekniske krav til din computer for at køre BullGuard skal opfylde følgende:

- Intel eller AMD processor, ellers ingen specielle hastighedskrav
- 1 GB RAM hukommelse til Windows og 2 GB til Mac
- 500 MB harddiskplads er påkrævet

For at oprette din BullGuard konto og aktivere din licensnøgle til BullGuard skal du have en aktiv internetforbindelse.

Følgende sprog er understøttet af BullGuard:

Dansk, Engelsk, Svensk, Hollandsk, Tysk, Spansk, Norsk, Italiensk, Kinesisk, Arabisk og Vietnamesisk.

Levering direkte til din e-mail
119,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk

Producent: BullGuard

Antal licenser: 3 enheder

Platform: Windows, Mac, Android