Regular price: 109.0000 DKK 109 In stock! Order now!

BullGuard Antivirus 2019

Din computer og alle dine øvrige elektroniske gadgets kan desværre være nemme mål for forbrydere med dårlige intentioner. Der sidder mange hackere, som udelukkende forsøger at få adgang til din maskine, bare for at kunne stjæle dine oplysninger – og det er der ikke særligt mange mennesker, som bryder sig om. Vi deler nemlig mange personlige oplysninger med vores computer, og selvfølgelig gør vi det ud fra en bagtanke om, at det er trygt og sikkert.

Det kan desværre ofte være en usikker affære. Heldigvis er der midler, man kan tage i brug. BullGuard Antivirus sørger for at du og dine personlige oplysninger altid er i sikkerhed, når I er online.


Hvad er BullGuard Antivirus?

Kort fortalt, så er BullGuard Antivirus et softwareprogram, som sørger for, at du er i sikkerhed, når du browser fra din computer. Programmet sørger for, at du på intet tidspunkt er udsat for online trusler - og disse online trusler findes der desværre mange af. Derfor er det vigtigt at få det bedst mulige antivirussystem – og det er BullGuard. BullGuard er et prisvindende antivirusprogram, som er nemt at installere.

Når du har programmet på computeren, kan du endelig slappe helt af og nyde sikkerheden. Den nyinstallerede software sørger nemlig for at genkende de websteder og programmer, som du kan have tillid til. Derudover scanner den regelmæssigt, så den kan sikre, at alle uregelmæssigheder bliver opfanget og behandlet, inden de bliver til trusler.

Når programmet opfanger en trussel i form af malware, bliver dette låst, sat i karantæne og neutraliseret. Det sker selvfølgelig, inden dit system bliver inficeret, så du undgår skader og andre problemer. BullGuard Antivirus er altid vågen, og derfor behøver du ikke selv at være på vagt, når du begår dig online.


Hvad gør BullGuard Antivirus til noget særligt?

Udover de helt almindelige antivirusfunktioner har BullGuard flere ekstra elementer at tilbyde. Først og fremmest er det vigtigt at bemærke, at BullGuard konstant udvikler på antivirussoftwaren. Det betyder, at du ikke kun er sikret i morgen, men også meget længere ud i fremtiden.

Derudover har BullGuard udviklet ‘Game Booster’. Kort fortalt er ‘Game Booster’ skabt til at optimere alle brugsprocesserne, der kører på din PC, hvilket sikrer, at den kører optimalt på trods af kraftig belastning fra tunge systemer. Derudover bliver pop-up-vinduer og andre irriterende afbrydelser blokeret, så du kan få lov til at spille helt uden afbrydelser.

Det vil sige, at BullGuard Antivirus er et komplet system til dig, som gerne vil have mere sikkerhed, når du færdes i computerverdenen. Samtidigt har du ikke lyst til at mærke noget til udfordringer eller i det hele taget opleve andet end positive forandringer.

BullGuard giver dig en nem og simpel overgang, og fra det øjeblik du vælger at implementere BullGuard som din sikkerhedsansvarlige, kan du roligt slappe helt af og slippe frygten for de ukendte farer i det store onlineunivers. Disse trusler sørger BullGuard nemlig for at holde på behørig afstand, og dermed er de ikke længere noget, du skal bekymre dig om.


Systemkrav

Du kan installere BullGuard på din Windows computer. Her kan du læse hvilke systemkrav som din computer eller mobiltelefon skal opfylde for at køre BullGuard:

- Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

De tekniske krav til din computer for at køre BullGuard skal opfylde følgende:

- Intel eller AMD processor, ellers ingen specielle hastighedskrav
- 1 GB RAM hukommelse
- 500 MB harddiskplads er påkrævet

For at oprette din BullGuard konto og aktivere din licensnøgle til BullGuard skal du have en aktiv internetforbindelse.

Følgende sprog er understøttet af BullGuard:

Dansk, Engelsk, Svensk, Hollandsk, Tysk, Spansk, Norsk, Italiensk, Kinesisk, Arabisk og Vietnamesisk.

Levering direkte til din e-mail
109,00 DKK Inkl. Moms 25%

* Påkrævede felter

109,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: BullGuard

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10